תקציר המתכון: עוגיות עבאדי טעימות ממכרת מושלמות פשוט סכנה!!!, מתכון קל להכנה כל אחד יכול.
קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות טורבו
בקערה גדולה שמים את הקמח, שמרים יבשים, אבקת אפייה ומערבבים לתערובת אחידה
יוצרים גומה במרכז תערובת הקמח ושמים את המחמאה או הנטורינה, שמן, מים, מלח, שומשום ומערבבים היטב עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה
ממליצה ללוש בעזרת הידיים 5 דקות כדי לפתוח את הגלוטן בבצק, פעולה זו תשובה מאוד
עצלנים אפשר ללוש במיקסר, אני לשה בידיים ככה אני פחות מלכלכת כלים, לשיקולכם
יוצרים כדור גדול מהבצק, שמים בקערה מכוסה בניילון נצמד ומכניסים לשעה למקרר
בינתיים מכינים קערית עם מים וצלחת עם הרבה שומשום
לאחר שעה במקרר יוצרים עיגולים קטנים ומגלגלים בעזרת הידיים לצורת נקניק, מהדקים את הקצוות היטב ליצירת עיגול, טובלים כל עוגייה במים ולאחר טובלים בשומשום בנדיבות
מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים, מכניסים למרכז התנור כאמור שחומם מראש ל-180 טורבו, אופים 25-30 דקות או עד להזהבה יפה
טיפ ...
כדי לקבל עוגיות בגודל שווה, השתמשו בכוס אוניברסלית בגודל 1/8, ממלאים מהבצק, מוציאים ומגלגלים לכדור
זהו חברות וחברים תיהנו
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה