לןגן

פרגית עם פטריות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 27/07/2022 | 20:03
פרגית עם פטריות

תקציר המתכון: פגז של מנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל חתוך לשרוכים כ4 דקות להוסיף את חלקי הפרגית ולערבב על להבה גבוהה עד לשינוי צבע

  2. להוסיף את הפיטריות ולערבבב שוב כ5 דקות

  3. לתבל להנמיך להבה .

  4. להוסיף 1/4 כוס מים מהברז

  5. במיכסה סגור להמשיך לבשל כ15 דקות וזה מוכן ..ולהגיש..

  6. בהצלחה אורה🌹🌹🌹