לןגן

עוף בתנור

מאת: אורית לוי, פורסם: 24/07/2022 | 13:24
עוף בתנור

תקציר המתכון: כמה קל - ככה טעים! תתכוננו לקצור מחמאות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור 220 מעלות רגיל

  2. בסיר סוטאז' שמתאים גם לתנור מטגנים את הבצלים ב- 3 כפות שמן

  3. כשמזהיבים להוסיף תבלינים ולערבב היטב

  4. להכניס את העופות עם העור כלפי מטה ולטגן כמה דקות, להפוך ולטגן גם מהצד השני.

  5. להוסיף ולסדר מסביב לעוף את תפוחי האדמה

  6. להוסיף מים עד כמעט כיסוי של העוף

  7. מעבירים את הסיר לתנור ל- 50 דקות ללא מכסה

  8. לשים על טורבו ולחמם עוד 5 דקות

  9. בתיאבון ♥