לןגן

תפוחי אדמה דפוקים

מאת: איציק שלמה, פורסם: 19/07/2022 | 13:56
תפוחי אדמה דפוקים

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום גבוה (200 עד 220 מעלות)

  2. מבשלים תפוחי אדמה במים עד שהם מתרככים

  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה

  4. בעזרת כוס או כלי אחר מועכים מעט את תפוחי האדמה עד שהם מתבקעים והקליפה נסדקת.

  5. מזלפים מעל שמן זית, מפזרים מלח גס ותימין או רוזמרין. אפשר להיעזר גם בספריי שמן זית.

  6. אופים כחצי שעה עד שתפוחי האדמה משחימים ומזהיבים.