לןגן

פיתות במחבת

מאת: שרה יוסף, פורסם: 18/07/2022 | 10:44

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים,סוכר ועוד מים ולהמתין רבע שעה בערך

  2. להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק רך ונעים

  3. אם מכנסים את הבצק לילה למקרר להשתמש עם מים מהברז

  4. להתפיח פעמיים

  5. לחלק לכדורים ולתת לנוח כמה דקות

  6. להכין את המילוי

  7. לטחון את הבצל והשום להוסיף שמן ,אורגנו והבצל יבש ולערבב

  8. לקחת כדור בצק לשטח מעט עם הידיים לשים כף מילוי ולסגור את הכדור ולתת כמה דקות לנוח

  9. לרדד לפיתה

  10. לחמם מחבת טוב בלי שמן ולהניח את הפיתה עד לקבלת צבע חום ,אפשר לקראת הסוף להברש עם עוד מעט שמן זית

  11. להוציא ולעטוף במגבת

  12. בהצלחה ❤️