תקציר המתכון: איך להכין חלבה שוקולד, קינוח מהיר וטעים
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה: לחתוך את הפיסטוקים לחתיכות ולטגן מעט, לסננן את האבקת סוכר ואת האבקת חלב ולשים בקערה, להוסיף את הטחינה ולערבב היטב, שימו לב למרקם כמו בסרטון, אני שמתי בתבנית סיליקון בצורות מלבניות – לא חובה, אפשר אחרי שהחלבה מוכנה לחתוך לצורות, להכניס למקרר לפחות ל-4 שעות, להמיס את השוקולד במיקרוגל בפולסים של 30 שניות בהפסקות, עד שהשוקולד נמס, לערבב היטב, להוציא את החלבה מהמקרר, לטבול כל חלבה בשוקולד ולשים על תבנית אפיה עם נייר אפיה, בהצלחה!
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ לייק ותגובה בבקשה, https://www.youtube.com/channel/UCBwtdR_PRik0SeWU-r_NW7Q תודה רבה! קישור לסרטון המלא ביוטיוב https://youtu.be/TXJqGHKSom4