לןגן

עוף ברוטב

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 10/07/2022 | 20:40
עוף ברוטב

תקציר המתכון: עוף ברוטב טעים לארוחת ערב טעימה עם אורז

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הכרעיים של העוף ומתבלים במלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה ושמן זית מערבבים ומניחים

  2. לנוח 15 דקות.

  3. במחבת שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל למשך דקה מוסיפים את רסק העגבניות, מים חמים ומלח מערבבים ומבשלים 10 דקות על אש בינונית.

  4. במחבת נוספת מחממים שמן קנולה ומטגנים את כרעי העוף 3-4 דקות מידי פעם הופכים את העוף כאשר הרוטב מוכן שופכים את הרוטב על העוף מערבבים אם חסר מים אפשר להוסיף עוד מים ומבשלים בערך חצי שעה מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה וממשיכים לבשל עד שהעוף מוכן.

  5. אוכלים עם אורז