לןגן

דג מטוגן עם ציפוי קמח

מאת: זהר מנדל, פורסם: 02/07/2022 | 21:53

תקציר המתכון: דגים טעימים ופשוטים להכנה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדגים מאריזת הואקום, שוטפים, ממליחים ומניחים במסננת

  2. שמים בכלי את הקמח עם התבלינים

  3. מחממים שמן לטיגון במחבת

  4. טובלים את הדג משני הצדדים בתערובת הקמח, מנערים כדי שיתרת הקמח תיפול.

  5. שמים במחבת (2-3 דגים) ומטגנים משני הצדדים עד שהדג מוכן