תקציר המתכון: מומלץ להכין כפול כי מתחסל בדקות!
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
אם הכרובית טרייה, לבשל את הפרחים 10 דקות במים רותחים, לסנן מהמים
אם הכרובית של סנפרוסט להפשיר
במחבת גדולה לטגן בשמן חצי עמוק את פרחי הכרובית עד הזהבה יפה מכל הצדדים
להניח על נייר סופג
בקערה לערבב את כל המצרכים יחד עם פרחי הכרובית המטוגנים
ניתן לאכול מייד חם או להניח עד לילה במקרר בכלי סגור ולהגיש קר - כך או כך לא יישאר כלום מרוב שטעים ♥