לןגן

רולדות שמרים במילוי ממרח אגוזים

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 10/06/2022 | 07:37
רולדות שמרים במילוי ממרח אגוזים

תקציר המתכון: טעים אש🔥

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)שמים בקערת המיקסר את כל החומרים של הבצק ומערבבים עד לקבלת בצק חלק ואחיד

  2. 2) לכסות ולהתפיח עד להכפלת הנפח

  3. 3)לאחר ההתפחה להוציא אויר מהבצק

  4. לחלק ל 4 חלקים שווים

  5. 4)מרדדים כל חתיכה למלבן ומורחים בנדיבות מגלגלים ומכניסים למקפיא לרבע שעה

  6. 5) חוצים לשניים ומלפלפים ומתפיחים שנית.מברישים ביצה מפזרים סוכריות בטעם שוקולד אבל לא חייב ואופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות כ 25 דקות

  7. אופן הכנת הסירופ

  8. שופכים לסיר קטן את המים מוסיפים סוכר ולימון ומבשלים עד לקבלת סירופ מעט דביק ומברישים שהרולדות חמות