קלנולי במילוי גבינות ורוטב שמנת מוקרם בתנור
מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 06/06/2022 | 14:24
תקציר המתכון:
כל מילה מיותרת 😋😋😋
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
למילוי
-
300 גרם גבינת צפתית מפוררת
-
100 גרם גבינת אמנטל מגורדת
-
100 גרם גבינה בולגרית 5% מפוררת
-
200 גרם גבינה בולגרית 24% מפוררת
-
100 גרם גבינת פיצרלה מגורדת
-
100 גרם גבינת עמק מגורדת
-
200 גרם בטטה מבושלת ומרוסקת
-
2 בצים
-
1 כף אוריגנו
-
1 פפריקה מתוקה
-
1 כף שטוחה טימין
-
1 כף פטרוזיליה יבשה
-
1 כף שטוחה אוריגנו
-
רבע כפית אגוז מוסקט
-
1 כפית פלפל שחור גרוס.
-
2 כפות קוטג'
-
1 כף אבקת בצל
-
1 כף אבקת. פטריות
-
מצרכים הדרושים ורוטב;
-
2 שמנת לבישול
-
רבע כוס חלב
-
4 שיני שום
-
3 כפות חמאה
-
רבע כוס שמן זית
-
כף אבקת פטריות
-
רבע כפית אגוז מוסקט
-
2 כפות גבינת פרמזן
-
לפיזור; 250 גבינה מגורדת לא משנה איזה
אופן הכנה
-
1) מערבבים את כל החומרים מערבבים לשקית זילוף חותכים ומזלפים לתוך קלנולי ,מניחים בתבנית פיירקס או אחד פעמי מה שבא לכם ושמים במקרר עד להכנת הרוטב
-
2) אופן הכנת הרוטב :
-
שופכים שמן מוסיפים חמאה ומטגנים את השום מוסיפים את השמנת וחלב ומבשלים כ 10 דקות על אש נמוכה,שופכים על הקלנולי ומפזרים גבינה ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כחצי שעה