פשוט לערבב הכל!!! פשטידת בצל ופטריות ללא גלוטן של סבתא לאה
מאת: לאה מאיר, פורסם: 05/06/2022 | 05:06
תקציר המתכון:
פשטידה ממכרת כל-כך טעימה, קלה להכנה 10 דקות כל הסיפור, כל אחד יכול.
קטגוריה: ללא גלוטן,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
נדרש
-
תבנית עגולה בקוטר 26 משומנת היטב.
לפשטידה
-
5 בצלים פרוסים דק, אפשר לשלב בצל לבן, בצל סגול.
-
1 סלסת פטריות שמפיניון פרוסות דק.
-
שימו לב!!! אפשר להשתמש בשימורי פטריות שמפיניון חתוכות שטופות ומסוננות היטב.
-
3 ביצים שלמות טרופות.
-
1/2 כוס שמן.
-
3/4 כוס שמנת לבישול או 3/4 כוס חלב.
-
3/4 כוס פתיתי גבינה צהובה עמק, גלבוע ועוד ...
-
1/4 כוס פתיתי גבינה פרמז'ן, קשקבל מה שאוהבים.
-
1 כוס קמח תופח ללא גלוטן מנופה.
-
שימו לב!!! אפשר להשתמש בקמח תופח רגיל לאנשים שלא רגישים לגלוטן.
-
1 כף גדושה אבקת מרק בצל.
-
1 כפית מלח.
-
1 כפית שטוחה פלפל שחור.
לקישוט/פיזור מעל הפשטידה
-
פתיתי גבינה צהובה ופתיתי גבינה פרמז'ן או פתיתי גבינת קשקבל, מה שאוהבים.
אופן הכנה
-
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות
-
מערבבים בקערה גדולה את כל מרכיבי הפשטידה עד לקבלת תערובת אחידה
-
מכניסים למרכז התנור ואופים 45-50 דקות או עד שהפשטידה מזהיבה ויציבה
-
זהו חברות וחברים תיהנו, בהזדמנות זו מאחלת לכולם חג שבועות שמח
-
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה