קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
הכנת תפוחי האדמה:
נחמם שמן בסיר עמוק.
נקלוף את תפוחי האדמה ונחתוך לקוביות שוות.
נטגן את קוביות תפוחי האדמה בשמן עמוק עד להזהבה.
נוציא לנייר סופג.
הכנת רוטב להום פרייז (חלבי / פרווה):
במחבת רחבה נמיס מחמאה ובה נטגן בצל סגול עד להזהבה.
נוסיף למחבת צ'ילי ושמנת ונערבב היטב.
נוסיף מלח ופפריקה מתוקה ושוב נערבב.
נסיר את הרוטב מהאש.
נסדר את תפוחי האדמה בתבנית פיירקס או אלומיניום משומנת קלות ונצפה ברוטב.
נאפה בתנור חם על 180 מעלות כחצי שעה.