לןגן

עוגיות שוקולד ציפס ממולאות נוטלה

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 24/03/2015 | 13:47
עוגיות שוקולד ציפס ממולאות נוטלה

תקציר המתכון: שילוב קטלני..גם שוקולד צ'יפס וגם נוטלה!!!...והסוד!!!...לא לאפות יותר ממספר דקות!!..להוציא מהתנור..שהן נראות לא אפויות!!!

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 35, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 125 גרם חמאה רכה מאוד....חצי כוס סוכר חום ועוד רבע כוס סוכר לבן....כוס חד פעמי...לערבב ביחד לתערובת קרמית..במיקסר עם וו גיטרה..להוסיף 2 ביצים ולערבל....וכף תמצית וניל...בקערה אחרת לערבב 2 כוסות ורבע קמח לבן...וכפית אבקת סודה לשתיה...להוסיף לתערובת החמאה בתנועות קיפול...ואז להוסיף אחד ורבע כוסות שוקולד צ'יפס...לקפל..לתערובת הבצק...לשמן יד בשמן לקחת מהתערובת ולשטח על כף היד...לשים חצי כפית שוקולד נוטלה לקפל ולכדרר ביד....לכדור להניח בתבנית..להכניס את התבנית למקרר חצי שעה ולאפות בחום 180 תנור מחומם מראש 180 מעלות..עד שמזהיב...טיפונת...להוציא שהן רכות ולקרר על רשת צינון..