תקציר המתכון: יש לכן 15 דקות פנויות? מעולה, כי זה כל מה שצריך להכנת המנה הזאת!
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לפרק את הברוקולי לפרחים קטנים ולשים בקערה עם מים רותחים
לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולטגן עם כף שמן עד שהעוף משנה את צבעו ולהוציא מהמחבת
לשים כף שמן ולטגן את שיני השום הכתושות יחד עם הג׳ינג׳ר ורצועות דקות של בצל לבן עד שהבצל הופך לשקוף. להוסיף את רצועות הסלרי והגזר - לטגן כ-2 דקות, להוסיף את העוף למחבת ולתבל
לערבב היטב ולהוסיף את הרצועות פלפל אדום ופרחי הברוקולי - לטגן הכל יחד כ-3 דקות, לטעום תיבול ולהגיש, בתאבון