לןגן

פררו רושה

מאת: רות ג'יבלי, פורסם: 17/05/2022 | 18:11
פררו רושה

תקציר המתכון: כדורים טעימים בטירוףףףף שלא תפסיקו לאכול... עם הקפה בבוקר, כקינוח אחרי הארוחה וסתם כשיש חשק למשהו מתוק...

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלות את האגוזים למשך עשר עד חמש עשרה דקות בתנור שחומם מראש למקסימום ( לשים לב שלא נשרף)

  2. לחכות שיתקרר ולקלף את הקליפה החומה הדקה

  3. 600 גרם מהאגוזים הקלופים לטחון ו200 להשאיר שלמים

  4. לשמן סיר חלבי בחמאה לשים את השמנת המתוקה ו2 חפיסות השוקולד חלב להמיס על הגז ולהוסיף את ה600 גרם אגוזים ואת הקורנפלקס הטחון להוסיף מהממרח ולערבב עד שתתקבל עיסה אחידה לסגור את הגז ולקרר למשך כשעה במקפיא ואז לצפות בעיסה את האגוזים השלמים להקפיא את הכדורים למשך לילה ולאחר מכן לצפות בשוקולד מריר מומס לסדר במנגטים ולאחסן בקופסא במקרר או במקפיא (במידה ואת מאחסנת במקפיא טעים יותר להפשיר מעט לפני האכילה)