לןגן

פס ממולא בקצפת ריבת חלב (:

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/07/2015 | 21:52
פס ממולא בקצפת ריבת חלב (:

תקציר המתכון: עוגת פס ריבת חלב סוף הדרך

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 40 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לעוגה

לקצפת

לפסים

אופן הכנה

  1. להפריד ביצים את החלבונים להקציף ובהדרגה עם הסוכר לקצף יציב וחלק .

  2. בקערה ידיני להוסיף את שאר המצרכים ולערבב טוב טוב ואז בתנועות קיפול לשים את הקצף לתוך התערובת.

  3. לשים נייר אפייה על תבנית תנור ולרסס בתרסיסי שמן ואז את התערובת לשטח בצורה אחידה ןלאפות בחום 180 מעלות בין 7 ל10 דקות להוציא ולצנן.

  4. ליישר קצבות ולחתוך ל3 מלבנים רחבים. לשים מלבן באיזשהו משטח לשים קצפת מעל עוד מלבן וקצפת ומעל שוב מלבן וקצפת ליישר .

  5. לקחת שקית אוכל לשים בפנים את השוקולד המריר ולקשור ולשים בתוך מים רותחים עד שימאס ואז לעשות חור קטן ולעשות פסים להכניס למקרר לקירור מלא.

  6. בהצלחה (: