עוגת גבינה פירורים מעלפת במילוי  2 שכבות פירורים  שאי אפשר להפסיק ליישר
			 
		
		
			מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 29/04/2022 | 12:31
		
					
				תקציר המתכון: 
				כל מילה מיותרת 😋😋😋😋
			
		
		
			קטגוריה: עוגות,
			מספר מנות: 0,
			זמן הכנה: 0 דקות,
			כשרות: כשר חלבי,
			דרגת קושי: קל
		
		
		מרכיבים
			
					- 
						  לתחתית 
					
 
					- 
						280  גרם קמח לבן שווה 2 כוסות אחת פעמי לשתיה חמה
					
 
					- 
						1 אבקת  אפייה
					
 
					- 
						 70  גרם סוכר לבן שווה 1/3 כוס
					
 
					- 
						1שקית סוכר  וניל
					
 
					- 
						200  גרם חמאה קרה
					
 
					- 
						  4חלמונים L
					
 
					- 
						מצרכים  הדרושים למלית
					
 
					- 
						 500מ"ל שמנת  מתוקה 38% שווה 2 מיכלים
					
 
					- 
						200  גרם סוכר שווה 
					
 
					- 
						1  כוס
					
 
					- 
						1  פודינג וניל
					
 
					- 
						1 שמנת  חמוצה 15%
					
 
					- 
						300  גרם גבינת שמנת30%
					
 
					- 
						200  גרם גבינה לבנה  9%
					
 
					- 
						אופן  ההכנה 
					
 
					- 
						1)במעבד  מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה, 1/3 כוס סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות  רק עד לקבלת בצק פירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק
					
 
					- 
						2)מחלקים  את הבצק לשני חלקים שווים 
					
 
					- 
						3)חלק  אחד משטחים על נייר אפייה ומניחים  רינג בקוטר 24 ס"מ או תבנית קפיצית 
					
 
					- 
						4)  החלק השני מרדדים על נייר אפייה ואופים בחום שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה ושמים בצד עד להכנה המלית 
					
 
					- 
						5)אופן  הכנת המלית
					
 
					- 
						   מקציפים שמנת מתוקה, כוס סוכר פודינג וניל  ושמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב.
					
 
					- 
						6)מנמיכים  את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינה ומקציפים עוד כמה שניות רק עד לאיחוד.
					
 
					- 
						7)משטחים  כמה כפות טובות על   מעל התחתית האפויה.
					
 
					- 
						8)מפוררים  בידיים את יתרת הבצק האפוי ומחלקים אותה ל 3  מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה ומיישרים. ושוב פירורים ושוב גבינה וכמובן מיישרים 
					
 
					- 
						מעבירים  למקפיא ל-4 שעות לפחות, להתייצבות  
					
 
					- 
						פורסים  בסכין טבולה במים רותחים ומגישים. 
					
 
					- 
						בתאבון  🍽
					
 
					- 
						  .
					
 
			
		
		אופן הכנה
		
				- 
					
1)במעבד מזון מעבדים קמח, אבקת אפייה, 1/3 כוס סוכר, סוכר וניל וקוביות חמאה לתערובת פירורית. מוסיפים חלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות  רק עד לקבלת בצק פירורים וממשיכים ללוש עם הידיים עד לקבלת בצק חלק
				 
				- 
					
2)מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים 
				 
				- 
					
3)חלק אחד משטחים על נייר אפייה ומניחים  רינג בקוטר 24 ס"מ או תבנית קפיצית 
				 
				- 
					
4) החלק השני מרדדים על נייר אפייה ואופים בחום שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות או עד להזהבה ושמים בצד עד להכנה המלית 
				 
				- 
					
5)אופן הכנת המלית
				 
				- 
					
  מקציפים שמנת מתוקה, כוס סוכר פודינג וניל  ושמנת חמוצה עד לקבלת קרם יציב.
				 
				- 
					
6)מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים גבינה ומקציפים עוד כמה שניות רק עד לאיחוד.
				 
				- 
					
7)משטחים כמה כפות טובות על   מעל התחתית האפויה.
				 
				- 
					
8)מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי ומחלקים אותה ל 3  מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה ומיישרים. ושוב פירורים ושוב גבינה וכמובן מיישרים 
				 
				- 
					
מעבירים למקפיא ל-4 שעות לפחות, להתייצבות  
				 
				- 
					
פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים. 
				 
				- 
					
בתאבון 🍽
				 
				- 
					
.