לןגן

בשר ( גולש חתוך לקוביות נדיר)

מאת: יפה כהן, פורסם: 17/04/2022 | 21:47
בשר ( גולש חתוך לקוביות נדיר)

תקציר המתכון: פיקנטי טעים ועשיר

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. סוגרים את קוביות הבשר ליפני הבישול

  2. מטגנים את כל הבצל עד הזהבה מוסיפים תבלינים ואת הבשר והפילפלים

  3. בסוף את הפטרוזיליה מוסיפים מים חמים עד גובה התבשיל לבשל על אש בנונית כשעה ועוד שעה על אש נמוכה

  4. במידה והבשר לא רך מספיק אז יש צורך להמשיך לבשל

  5. טיפ

  6. אפשר לבשל את הבשר בסיר לחץ ולהמשיך לבשל אחרי ריכוך לקצר את זמן הבשול בהצלחה!!