תקציר המתכון: פיקנטי טעים ועשיר
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
סוגרים את קוביות הבשר ליפני הבישול
מטגנים את כל הבצל עד הזהבה מוסיפים תבלינים ואת הבשר והפילפלים
בסוף את הפטרוזיליה מוסיפים מים חמים עד גובה התבשיל לבשל על אש בנונית כשעה ועוד שעה על אש נמוכה
במידה והבשר לא רך מספיק אז יש צורך להמשיך לבשל
טיפ
אפשר לבשל את הבשר בסיר לחץ ולהמשיך לבשל אחרי ריכוך לקצר את זמן הבשול בהצלחה!!