לןגן

עוגיות לוז

מאת: אורין שמור, פורסם: 24/03/2015 | 13:42

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: בקערה נפרדת מנפים קמח ואבקת אפייה. מוסיפים את אגוזי הלוז הקצוצים. בקערת מיקסר, בעזרת וו גיטרה, מעבדים את החמאה הרכה עם הסוכר לתערובת קרמית ואחידה. מוספים את מחית האגוזים ומעבדים לתערובת אחידה. עוצרים את פעולת המיקסר, מורידים את תערובת החמאה מדפנות הקערה. מוסיפים את תערובת הקמח ומעבדים רק עד לקבלת בצק.

  2. יוצרים כדורים ואופים: לוקחים פיסות בצק קטנות ומכדררים לכדורים (במשקל 12 גרם). מניחים על נייר אפייה עם מרווחים של כ2 ס"מ בין עוגייה לעוגייה. אופים כ-175 מעלות כ- 12-15 דקות. מקררים ושומרים בכלי אטום