לןגן

סירופ שוקולד הפלא

מאת: Shuly Asulin Karasin, פורסם: 24/07/2015 | 01:07
סירופ שוקולד הפלא

תקציר המתכון: כשהוא בא במגע עם כדור גלידה הוא מתקשה בשניות ונשבר כקליפת ביצה

קטגוריה: פסח, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 10 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס את שלושת המרכיבים במיקרו ל 15 שניות לערבב ושוב להכניס למיקרו לעוד 15 שניות לערבב שוב ולעוד 15 שניות התהליך צריך להיות עדין לאחר שהכל נמס לקרם אחיד זה מוכן לאכסן בקונטיינר אטום במקום ישב ונעים לא במקרר

  2. ***לגבי המרת סירופ תירס למרכיב אחר אפשר להשתמש בגלוקוזה

  3. גלוקוזה,שמן קוקוס, סירופ תירס, ניתן לרכוש בכל החנויות המתמחות למוצריי אפייה וקונדטוריה