לןגן

קובה מקמח מצה ואורז במילוי בשר

מאת: נאוה מלכה, פורסם: 13/04/2022 | 20:54
קובה מקמח מצה ואורז במילוי בשר

תקציר המתכון: קובה מקמח מצה ואורז במילוי בשר פצצה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להזהיב בצלים בשמן להוסיף את הבשר ולפורר בעזרת מזלג להוסיף תבלינים ולהמשיך לפורר שלא יהיו גושים

  2. כשהבשר משנה צבעו לכבות את הגז.

  3. מי שרוצה יכולה להוסיף צנוברים אם הם כשר לפסח...

  4. לצנן..

  5. למעטפת לערבב את כל החומריםנלהוסיף את המים לאט להתחיל עם כוס ולאט לאט להוסיף את המים לבצק רך ונעים.

  6. לקרוץ עגולים למלא לעשות צורה של קובה...אפשרי להקפיא ולטגן ישר מההקפאה בשמן חם ועמוק