לןגן

קובה במיה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 28/03/2022 | 21:38
קובה במיה

תקציר המתכון: קובה עם רוטב חמצמץ

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קשה

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת מילוי לקובה -

  2. מגרדים את הבצל על פומפיה דקה ומטגנים

  3. שמים את כל שאר מצרכי המילוי ומערבבים לתערובת אחידה

  4. הכנת מעטפת הקובה -

  5. מערבבים את כל חומרי המילוי, מוסיפים מים ולשים לבצק רך ונעים, נותנים לבצק לנוח מספר דקות

  6. הכנת הקובה -

  7. מרטיבים את הידים, לוקחים חופן מהסולת, יוצרים כדור ופותחים אותו על היד, שמים מילוי וסוגרים בעדינות את הקובה (הופכים את היד כדי להקל על הסגירה של הקובה) ומניחים בצד, ככה מכינים מכל הסולת והבשר

  8. הכנת הרוטב -

  9. מטגנים בצל, מוסיפים במיה ואת כל שאר המצרכים, מוסיפים 2 ליטר מים ומרתיחים.

  10. מוסיפים את הקובות ומבשלים עד שהבמיה והקובות מוכנות.

  11. לקבלת טעם עוד יותר חמצמץ - מומלץ ורצוי להוסיף עוד מיץ לימון