לןגן

צלי בקר ביין - של אבא איסר

מאת: זהר מנדל, פורסם: 16/03/2022 | 19:02

תקציר המתכון: מתכון של אבא האלוף שלי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי המשרה ושמים את הבשר בתוכו כ-6 שעות, יש להפוך את הבשר (לפחות 3-4 פעמים)

  2. מוציאים את הנתח מהמשרה, מערבבים את המלח, פלפל שחור וצילי ומורחים על הבשר, עוטפים בניילון נצמד ושמים למנוחה של חצי שעה

  3. אופן בישול הבשר:

  4. שמים שמן זית בסיר וצולים את הבשר מכל הצדדים, ומוציאים מהסיר

  5. מכניסים לסיר את הבצל והפרסה ומטגנים מוסיפים את העגבניות ואת היין מהמשרה לאחר סינון (אפשר גם להוסיף את שאר המצרכים שהיו במשרה)

  6. מוסיפים תפוח אדמה, פטריות או כל ירק אחר (אם רוצים) ומכניסים את הבשר

  7. מבשלים כ-3 שעות - כל חצי שעה הופכים את הנתח

  8. מוציאים את הבשר, מקררים פורסים ומחזירים לסיר ומבשלים עוד כחצי שעה ובתיאבון