לןגן

קובה מטוגנת של לירון

מאת: זהר מנדל, פורסם: 16/03/2022 | 18:38

תקציר המתכון: מתכון של גיסתי האלופה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הבורגול הדק כחצי שעה וסוחטים היטב

  2. מוסיפים את שאר מצרכי הבצק, לשים ומשאירים למנוחה של חצי שעה

  3. מגרדים את הבצל ומטגנים אותו, מוסיפים את הבשר ומטגנים היטב, מוסיפים את יתר המצרכים (חוץ מהצנוברים) לאיחוד המצרכים

  4. קולים את הצנוברים ומוסיפים לבשר

  5. לוקחים כדור בצק, פותחים אותו מכניסים מילוי, סוגרים ומעצבים בצורה אליפסה (צורה כמו של לימון)