לןגן

עוגיות ירח

מאת: אורין שמור, פורסם: 24/03/2015 | 13:09

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבצק

לקישוט

אופן הכנה

  1. בקערה נפרדת מנפים קמח ואבקת אפייה. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבבים מרגרינה וסוכר ווניל לתערובת קרמית ואחידה. עוצרים את המיקסר ומנקים בעזרת לקקן את דפנות הקערה. מוסיפים את תערובת הקמח ומיץ התפוזים למיקסר ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד.

  2. לוקחים פיסות בצק ומגלגלים למעיין נקניק דק וארוך. חותכים ל"צינורות" קטנים ויוצרים צורות ירח. מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ. אופים ב170 מעלות כ15 דקות. מצננים ומפזרים אבקת סוכר.