תקציר המתכון: סופלה שוקולד ב5 דקות!
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור ל180 מעלות חום עליון תחתון
ממיסים במיקרוגל חמאה ושוקולד מריר עד המסה מלאה
מוסיפים את החלמונים+ביצים+סוכר מערבבים
מוסיפים את הקמח ומקפלים בעדינות עד אחידות בלבד !
משמנים את התבניות ומוזגים את הבלילה שמים פרלין שוקולד לבן ומכסים עם התערובת.
אופים במשך כ10-12 דקות עד שהקצוות עולות והאמצע עדיין רך
מוציאים מהתנור מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם(:
*לשמור בטמפרטורת החדר*