לןגן

עוגת שוקולד

מאת: יפית , פורסם: 02/03/2022 | 14:52
עוגת שוקולד

תקציר המתכון: עוגת שוקולד עסיסית בחמש דקות עבודה!!

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

גנאש שוקולד:

מי סוכר:

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל150 מעלות חום עליון תחתון

  2. בקערה מערבבים את הביצים והסוכר ,

  3. מוסיפים את השמן+מים מערבבים הכל שיהיה אחיד,

  4. לוקחים קערה נוספת ומנפים לתוכה--> קמח ,שוקולית ,קקאו

  5. מוסיפים סודה לשתייה , ומערבבים בעדינות עד לאחידות של כל היבשים,

  6. מוסיפים את היבשים לתערובת הנוזלית ומערבבים עד לאחידות בלבד !

  7. משמנים את התבניות ומוזגים את התערובת ,

  8. מכניסים לתנור שחומם מראש לאפייה של 40 דק בערך או עד שקיסם יוצא יבש !

  9. לאחר האפיה מוציאים את העוגות מהתנור מורחים את המי סוכר ונותנים להן להתקרר ,

  10. בנתיים ממיסים שוקולד חלב ושמנת במיקרו בפולסים של 30 שניות עד המסה מלאה .

  11. מצפים את העוגות ומכניסים למקרר למשך לילה ומגישים קר .. בתאבון😍

  12. ***עטפו את העוגות בניילון נצמד ואחסנו במקרר עד 4 ימים**

  13. ***אופציה לפרווה להחליף את השוקולד חלב במריר**