לןגן

אנטפסטי בתנור

מאת: זהר מנדל, פורסם: 26/02/2022 | 19:35
אנטפסטי בתנור

תקציר המתכון: הקלות שבהכנה

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים בסיר את פרחי הכרובית והברוקולי, שופכים עליהם מים רותחים ונותנים להם לעמוד במים הרותחים.

  2. מקלפים וחותכים את הירקות ומסיפים את הכרובית והברוקולי לאחר שסיננתי אותם

  3. מתבלים בשמן, מלח, פלפל שחור וגריל

  4. אופים בחום של 200 מעלות כ-45 דקות עד שעה