לןגן

מרק עדשים כתומות ודלעת

מאת: מירי גולני, פורסם: 16/02/2022 | 18:05
מרק עדשים כתומות ודלעת

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל קצוץ. כשהבצל מוזהב להוסיף את חתיכות הגזר, סלרי, פטרוזיליה וקוביות הדלעת

  2. להוסיף תבלינים, ומים

  3. אחרי כשעה כשהגזר רך להוסיף את העדשים ששטפנו במי ברז

  4. להמשיך לבשל על להבה קטנה עוד חצי שעה. לטעום ולשפר טעמים