לןגן

עוף עם ערמונים

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 15/02/2022 | 13:39
עוף עם ערמונים

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משחימים את הבצל עם שמן

  2. מוסיפים את העוף ומטגנים משני צדדים

  3. מוסיפים את השום והכורכום

  4. מבשלים כ-2 דקות

  5. מוסיפים ½ כוס מים

  6. מוסיפים את תפוחי האדמה והערמונים

  7. בקערה קטנה שמים את שאר התבלינים עם ½ כוס מים נוספים

  8. יוצקים מעל העוף ותפוחי האדמה

  9. מביאים לרתיחה

  10. מעבירים ללהבה בנונית אש נמוכה ומבשלים כשעה

  11. באהבה נועם זיגדון 💞