לןגן

מאפים בצק עלים במילוי אגוזי מלך בציפוי סירופ סוכר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 14/02/2022 | 22:21
מאפים בצק עלים במילוי אגוזי מלך  בציפוי סירופ סוכר

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 😋😋😋

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)מתחילים אם הסירופ

  2. לשים הכל בסיר קטן מביאים לרתיחה ם על אש בינונית ועד שהסירופ מעט מסמיך

  3. ושמים בצד

  4. 2)מסדרים נייר אפייה על התבנית להניח את הבצק עלים וחותכים בגודל התבנית

  5. 3) מערבבים את כל החומרים של המלית ומניחים על הבצק עלים ומהדקים היטב

  6. 4) מניחים עוד עלה בצק עלים כמובן חותכים בגודל התבנית

  7. 5)לחתוך באלכסון

  8. ואופים בתנור שחומם מראש ל160 מעלות עד שמזהיב

  9. כ-35 עד 40 דקות

  10. כשהמאפה יוצא מהתנור חוזרים על חתכים ושופכים את הסירופ בתאבון 😋😋