לןגן

פשטידת איטריות וגבינות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 13/02/2022 | 14:33
פשטידת איטריות וגבינות

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשחים את הבצל עם השמן

  2. להוסיף לאיטריות

  3. להוסיף את הגבינות השמנת והתבלינים

  4. לערבב היטב

  5. לצקת לתבנית משומנת

  6. לאפות בתנור שחומם מראש על 180°

  7. כ- 40 דקות עד שהפשטידה מתייצבת

  8. ומקבלת גוון שחום

  9. באהבה נועם זיגדון 💞