לןגן

קציצות בקר עם תפוחי אדמה

מאת: מירי גולני, פורסם: 13/02/2022 | 11:56
קציצות בקר עם תפוחי אדמה

תקציר המתכון: קרדיט למתכון של אילנית בניזרי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים לקציצות

מרכיבים לרוטב

אופן הכנה

  1. מערבבים את כל המרכיבים להכנת קציצות ומשאירים בצד עד שהרוטב מוכן

  2. לטגן בצל עד להזהבה, להוסיף שיני שום כתושות ,חצי כפית כורכום, כף פפריקה מרוקאית בשמן,לערבב לפתיחת תבלינים,להוסיף את קוביות תפוחי האדמה

  3. להוסיף חצי כפית כמון,פלפל שחור גרוס, כף כוסברה יבשה או טרייה, כף אבקת מרק עוף. לטעום ולשפר טעמים. 3 כוסות מים רותחים

  4. ברגע שהרוטב מבעבע לגלגל קציצות ולהוסיף לסיר

  5. לבשל על להבה נמוכה מכסה סגור עד שתפוחי האדמה רכים. אם חסר נוזלים להוסיף מהצד חצי כוס מים רותחים. מידי פעם להשקות את הקציצות ברוטב, להסיר מיכסה ולבשל עוד 10 דקות ללא מכסה