תקציר המתכון: עוגת תפוחים בחושה, מעולה ממכרת, כל ביס חגיגה, מתכון מנצח קל ופשוט, גם מי שלא יודע לאפות יצליח, כף ערבוב ולתנור, וכן אפשר להשתמש בכל סוג של קמח.
קטגוריה: ללא גלוטן, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות
חותכים את התפוחים לקוביות קטנות, אין צורך לקלף את הקליפה ושמים בקערה גדולה
מוסיפים את מיץ הלימון, המים ומערבבים היטב
מוסיפים תמצית וניל, סוכר, סוכר וניל, צימוקים, אגוזי מלך, מלח, קינמון ומערבבים היטב
מוסיפים ביצים, שמן ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה
משמנים את תבנית האפייה היטב, יוצקים את תערובת העוגה, מיישרים בעזרת מרית, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש ומכניסים למרכז התנור ואופים 45-50 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
מוציאים את העוגה מהתנור, מקררים מעט, מפזרים בנדיבות אבקת סוכר ומגישים
תיהנו חברות וחברים
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה