לןגן

עוגיות קוקוס

מאת: אורין שמור, פורסם: 24/03/2015 | 12:49

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 50, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מכינים בצק: בקערה נפרדת מנפים קמח ואבקת אפייה. מוסיפים קוקוס וקינמון ומערבבים. בקערת מיקסר, מעבדים מרגרינה, סוכר, וווניל לתערובת קרמית ואחידה. עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את המרגרינה מדפנות הקערה בעזרת מרית. מפעילים שוב ומוסיפים ביצים בהדרגתיות עד שהן נבלעות בתערובת והתערובת אחידה. עוצרים את פעולת המיקסר ומוסיפים את תערובת הקמח. מעבדים עד לקבלת בצק אחיד ורך.

  2. הכנת העוגיות: מרדדים את הבצק על משטח מקומח מעט. קורצים הצורות בעזרת קורצני עוגיות שאוהבים. אופים ב170 מעלות כ-10 דקות עד להזהבה קלה. מצננים.