לןגן

דיבלה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 06/02/2022 | 10:15
דיבלה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ללוש את הקמח הביצים הסודה לשתיה הוניל .. לבצק (הוא יוצא מעט קשה)

  2. לתת לו לנוח כרבע שעה

  3. לקמח את המשטח עבודה בקורנפלור לפתוח במערוך כמה שיותר דק לחתוך רצועות של 3 ס"מ לתפוס את המזלג או המקל לגלגל בשמן לטגן משני צדדים

  4. לצנן

  5. לטבול בסירופ

  6. לפזר סוכריות צבעונית

  7. בהצלחה נועם זיגדון 💞