לןגן

מעדן חצילים ברוטב עגבניות

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 02/02/2022 | 12:06
מעדן חצילים ברוטב עגבניות

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לטיגון החצילים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל עם שמן עד לשקיפות

  2. להוסיף את השום לטגן כשתי דקות

  3. להוסיף פפריקה רסק וכוס מים

  4. להשחים מעט

  5. לתבל בכמון קימל מלח ומרק עוף

  6. לסדר את פרוסות תפוחי האדמה

  7. מעל תפוחי האדמה להניח את החצילים המטוגנים

  8. להוסיף מים עד לגובה החצילים

  9. לפזר פיטרוזליה קצוצה

  10. לכסות את הסיר

  11. להביא לרתיחה

  12. להנמיך להבה ולבשל כ-45 דקות

  13. עד לצימצום נוזלים

  14. באהבה נועם זיגדון 💞