קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
חותכים את הבצל לקוביות קטנות
(אפשר גם במעבד מזון אבל זה לא צריך להיות קטן במיוחד)
מערבבים את הביצים עם הקמח ושאר המצרכים
מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב.
משמנים תבנית עגולה ומפזרים פרורי לחם על הבסיס והדפנות
מכניסים את התערובת
ומפזרים עוד פרורי לחם מעל.
אופים בתנור שחומם מראש על 180°
כ- 30-40 דקות.
עד לקבלת גוון זהוב
באהבה נועם זיגדון 💞