לןגן

מרק עדשים עם אורז ובורגול

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 25/01/2022 | 19:21
מרק עדשים עם אורז ובורגול

תקציר המתכון: מרק טעים מאד ומזין

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את 2 סוגי העדשים והאורז ושוטפים היטב מסננים.

  2. בסיר שמים את 2 סוגי העדשים עם האורז מוסיפים את הבורגול ומים ומערבבים היטב שמים על אש ומבשלים עד לרתיחה. מוסיפים את הירק הקצוץ מערבבים מכסים ומבשלים.

  3. קוצצים את הבצלים, את הכוסברה והנענע סוחטים מיץ מלימון 1.

  4. במחבת שמים שמן זית ומטגנים את הבצל עד להשחמה מוסיפים את רסק העגבניות מערבבים היטב מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים היטב מוסיפים פלפל שחור, פפריקה חריפה נענע קצוצה ומערבבים, מערבבים את המרק ומוסיפים את הבצל המטוגן עם הרסק והתבלינים למרק הרותח ומערבבים מכסים ומבשלים. מוסיפים מיץ לימון ומלח מערבבים מביאים לרתיחה כמה דקות מערבבים שוב מכבים את הגז ומוזגים לצלחת הגשה מעל מפזרים כוסברה קצוצה.