לןגן

מרק אפונה יבשה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 25/01/2022 | 18:20
מרק אפונה יבשה

תקציר המתכון: מרק קל מזין ומתאים לימים הקרים

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר מחממים שמן מוסיפים את הבצל הקצוץ מטגנים עד להשחמה, מוסיפים את השום הקצוץ והגזר המגורד וממשיכים לטגן כמה דקות, מוסיפים את התבלינים מערבבים מוסיפים את האפונה היבשה מערבבים ומוסיפים מים רותחים מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה (משאירים מעט לעיטור המרק) מביאים לרתיחה מנמיכים את הלהבה ומבשלים שעה.

  2. מידי פעם מערבבים את המרק, לקראת סוף הבישול מוסיפים את המלח.

  3. אם רוצים מרק במראה קטיפתי ניתן לטחון במעבד מזון או במוט בלנדר.

  4. מוזגים לצלחת ומעטרים בפטרוזיליה קצוצה