נקניק פסטרמה
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 25/01/2022 | 13:16
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*נקניק פסטרמה*
-
1 ק"ג חזה עוף
-
1 ק"ג פרגיות
-
4 שיני שום כתוש
-
½ כפית פלפל שחור גרוס
-
½ כוס ציר מרק
-
½ כף מלח
-
לחתוך את החזה העוף והפרגיות לחתיכות קטנות (לא לטחון )
-
להוסיף את השום התבלינים ואת ציר המרק לערבב היטב להכניס למקרר לפחות שעה
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
-
2 שיני שום כתוש
-
½ כפית מלח
-
לערבב היטב
למירנדה:
אופן הכנה
-
לחתוך שקית קוקי למלבן
-
למרוח את השקית בשיכבה דקה מהמירנדה
-
לשפוך חצי מתערובת הבשר
-
לגלגל לרולדה
-
לקשור בצדדים
-
לגלגל חוט סביב הרולדה
-
להכניס לתנור שחומם מראש על 180° כשעה
-
לצנן
-
לפרוס לפרוסות
-
באהבה נועם זיגדון 💞