לןגן

Gal Morad Gozlan

מאת: Gal Morad Gozlan, פורסם: 21/01/2022 | 16:45

תקציר המתכון: עוגת גבינה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס ביסקוויט

לעוגה

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 160 מעלות ומרפדים תבנית אפייה בגודל 24*24 או תבנית בקוטר 24 ס"מ בנייר אפייה או משמנים קלות.טוחנים את הביסקוויטים לפירורים קטנים, מערבבים עם החמאה המומסת והקקאו לעיסה אחידה.משטחים בעדינות את הבצק באופן אחיד בחלק התחתון של התבנית ובצדדים.ממיסים במיקרוגל או בבן מארי חמאה ושוקולד, מערבבים ומצננים.טורפים גבינה, פודינג, סוכר וסוכר וניל. תוך כדי ערבוב מוסיפים ביצה אחת בכל פעם.מוסיפים את החמאה המומסת והשוקולד ומערבבים עד לאיחוד.מוזגים בעדינות את התערובת על בסיס העוגה. מסדרים מעל את הפירות החתוכים ואופים כ – 50 דקות. מניחים בתחתית התנור קערת מתכת עם מים רותחים כדי שיווצרו אדים בזמן האפייה.לאחר 50 דקות מכבים את התנור, פותחים מעט את הדלת ומשאירים את העוגה להתקרר לחלוטין בתנור.מעבירים לקירור עד להגש