לןגן

ציפס בטטה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 20/01/2022 | 20:59
ציפס בטטה

תקציר המתכון: תוספת מושלמת לסלט

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבטטה מהקליפה.

  2. ממשיכים לקלף לרצועות או לעיגולים תלוי בגודל וסוג הבטטה.

  3. מחממים שמן בסיר (קטן יחסית) לוקחים חופן מרצועות הבטטה ומכניסים לסיר, ומערבבים שלא ידבקו.

  4. ממשיכים לערבב מדי פעם, מוציאים ברגע שיש ממש מעט בועות.

  5. שניה אחרי זה, הבטטות מהר מאוד משנות צבע לחום בהיר.

  6. אחרי שמתקרר - הופך לקריספי