לןגן

ספירלה עם פיסטוקים

מאת: שרה יוסף, פורסם: 19/01/2022 | 19:08
ספירלה עם פיסטוקים

תקציר המתכון: טעים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף מזולה,אבקת סוכר וקורט מלח ,ביצה כמה דקות להוסיף את הפיסטוק

  2. לערבב בקערה את הקמח,אבקת אפיה,אינסטנט פודינג יסודה לשתיה ולהוסיף למיקר ולהקציף רק לאיחוד לא יותר מדי

  3. להוציא חצי מכמות הבצק לשים בצד

  4. להוסיף את הקקאו לקערה המיקסר ולערבב לקבלת צבע חום

  5. לחלק כל צבע ל3

  6. לרדד כל צבע בין 2 ניירות אפיה

  7. לשים אחד על השני ולגלגל לרולדה ,אפשר לפזר מעל פיסטוק או סוכר

  8. לשים בתבנית על נייר אפיה ולהכניס למקפיא לחצי שעה

  9. להוציא ולפרוס פרוסות דקות

  10. לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 20 דקות

  11. בהצלחה