תקציר המתכון: עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט בחושה, קלה מהירה להכנה, והכי חשוב שכולם יכולים להנות ממנה.
קטגוריה: טבעוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לפני שמתחילים להכין את העוגה יש להשרות את הפירות היבשים בחצי כוס תה חזק למשך שעה וחצי או יותר
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות קו עליון קו תחתון לא טורבו
בקערה גדולה מערבבים היטב את כל מרכיבי תערובת הרטובים בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה
שימו לב!!! לא לשכוח להוסיף את הפירות היבשים שהושרו בתה לקערת הרטובים
בקערה נפרדת מערבבים את כל מרכיבי תערובת היבשים בעזרת כף עד לקבלת תערובת אחידה
מוסיפים לקערה הרטובים את קערת היבשים (קערת תערובת הקמח) ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים את תערובת העוגה לתבנית, דופקים 2 דפיקות קטנות על השיש ומכניסים למרכז התנור ואופים 40-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש
מקררים היטב, מפזרים בנדיבות אבקת סוכר ומגישים
תהנו חברים.
בתיאבון! אז ... כנסו למטבח וספרו איך היה