תקציר המתכון: קבבונים/קציצות ללא ביצים
קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
קוברוחאן/סופריטו נדיה אביזוב גדלוב...
לערבב היטב את תערובת הקציצות ולשים במקרר לשעה לספיגת טעמים.
עם ידיים משומנות (אפשר עם כפפות) ללוש שוב את התערובת ולגלגל קציצות מאורכות בגודל רצוי ולהניח על מגש משומן.
לחמם מחבת עם שמן לא עמוק ולטגן טיגון קצר משני הצדדים.
לרוטב:
בסיר רחב שטוח להזהיב את הבצל להוסיף את התבלינים לטגן מס' דקות לפתיחת טעמים להוסיף את עגבניות המגורדות ורסק לטגן מספר דקות להוסיף מים רותחים לטעום ולתקן טעמים. לסדר את הקבבונים המטוגנים ומעל לשים את סירות תפוחי אדמה המטוגנות. להביא לרתיחה להנמיך את הלהבה לכסות את הסיר ולבשל בערך 20-30 דק'.
*ניתן להקפיא חלק מהקציצות לאחר הטיגון.