פיצה במחבת
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 09/01/2022 | 20:06
קטגוריה: פיצה,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
*פיצה במחבת*
-
כוס מדידה חד פעמית חמה
-
15 פיצות אישיות
לבצק
-
1 ק"ג קמח
-
1 כפית שמרים יבשים
-
2 כפות סוכר
-
1 אבקת אפיה
-
1 כף מלח
-
½-2 כוסות מים
-
¼ כוס שמן
-
ללוש במיקסר 5-7 דקות לבצק אחיד
-
להניח 10 דקות למנוחה
-
לחלק ל-15 כדורים שווים
לרוטב פיצה
-
2 כפות גדושות רסק עגבניות
-
½ כוס מים
-
2 כפות חומץ
-
2 שיני שום כתוש
-
פלפל שחור
-
1 כפית סוכר
-
1 כפית מלח
-
1 כפית אורגנו
-
¼ כוס שמן
-
להשחים את הרסק עם השמן ורבע כוס מים
-
להוסיף את השום והתבלינים
-
להוסיף עוד חצי כוס מים
-
לבשל כ-5 דקות
אופן הכנה
-
לפתוח כל כדור לעיגול בעובי ½ ס"מ
-
לחמם מחבת טפלון
-
לשמן מעט
-
להניח את הבצק במחבת לבשל כ-3 דקות
-
להפוך את הבצק
-
למרוח את הרוטב
-
להוסיף תוספות זיתים פיטריות מוצרלה עגבניות ...
-
לפזר גבינה צהובה
-
לכסות את הסיר
-
לבשל כ-3 דקות נוספות עד שהגבינה נמסה והבצק מבושל
-
באהבה נועם זיגדון 💞