לןגן

אורז אדום עם עוף- פלאו בג'יג

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 06/01/2022 | 13:45
אורז אדום עם עוף- פלאו בג'יג

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשחים את הבצל עם השמן

  2. להוסיף את העוף ולטגן משני צדדים

  3. להוסיף את העגבניות והרסק

  4. להשחים עם חצי כוס מים

  5. לתבל

  6. להוסיף 6 כוסות מים

  7. להביא לרתיחה לבשל כחצי שעה

  8. ( להוסיף מים במידת הצורך )

  9. לברור ולשטוף את האורז

  10. לשפוך לתוך הסיר

  11. לערבב להביא שוב לרתיחה

  12. להעביר ללהבה בנונית אש נמוכה

  13. לבשל כ-20 דקות

  14. באהבה נועם זיגדון 💞