לןגן

קובה אורז

מאת: מלי מאירוב, פורסם: 24/03/2015 | 12:26
קובה אורז

תקציר המתכון: בנות יקרות!!...אל תזרקו את האורז שלכן!!! הבטחתי לכן מתכון.... קובה אורז מתכון וטיפים

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 25, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 4 כוסות אורז מבושל וקר...ומתובל...להוסיף לו 2 ביצים ו 3/4 כוס קמח...לערבב...ולתת מנוחה חצי שעה...במחבת לטגן בצל...וחצי קילו בשר טחון...לתבל מלח פלפל ובהרט למי שאוהבת...לקרר את תערובת הבשר...בידיים רטובות לקחת חתיכה מתערובת האורז לשטח על כף היד...כמה שיותר...לשים בערך כפית מלית מהבשר...ולסגור לכדור ולשטח אותו...לטבול בקמח או פירורי לחם..ולטגן בשמן....שמזהיב להפוך....טיפים:..אם הכדור לא נסגר או יש רווח לסגירה לוקחים עוד מהתערובת וסוגרים...לעבוד עם ידיים רטובות..אם התערובת מתפרקת להוסיף טיפה קמח...המתכון בכוס חד פעמי...ניתן להוסיף לתערובת תפוחי אדמה מבושלים...ומעוכים בנוסף לבשר...אם התערובת דביקה להוסיף עוד טיפה אורז...לערבב ושוב מנוחה

  2. לפסח אפשר להחליף לקמח תפוח אדמה